tirsdag den 11. september 2012

En forunderlig verden...

Jeg har nu bosat mig på landet og når jeg endelig er i København, har jeg for det meste en destination, og et formål. Det er derfor sjældent at jeg bare stopper op og observerer.
Det gjorde jeg i dag.
Jeg skulle følges til et kursus med 2 andre, og var i god tid.
I 15 minutter stod jeg derfor og observerede, intet andet.
Der stod 2 damer forand mig og delte tun på dåse ud- iført engangs hel-dragter. Ved første øjekast enormt mystisk. Da jeg havde stået der nogle minutter gik det op for mig hvad grunden var, de reklamerede for et nyt program.. Jeg nåede desværre ikke helt at forstå hvordan programmet hang sammen med tun... Jeg havde nemlig travlt. Der kom også en forhutlet dame forbi, i alt for store crocks (som er pænt grimme selv når de passer) som lige skulle se hvad skraldespanden indeholdte, heldigvis ikke noget spændende (orkede ikke at se hende rode i den) lidt efter hører jeg hende råbe, hun råber højt af 2 fyre der sidder i en cykel taxa... Og ryger... Hun råber alt hvad hun kan, om hvad faen de tænker på at sidde der og ryge.. Resten hører jeg ikke for prøvede at kvæle mit eget grin :)
Jeg så en kendt (sådan en bor der dog også på landet ;) )
Og en masse andre sjove, kønne og interessante individer.
Jeg kunne aldrig bo inde i byen, men savner lidt de dage hvor man sad i flere timer på macD (med en veninde, i am not that crazy..) og bare observerede, grinte og opdigtede historier..
Verden er fantastisk, og København forunderlig.

Ps - billedet er tyv stjålet fra nettet, havde alt for travlt til selv at tage et :)

2 kommentarer:

  1. Lige netop den udsigt du har gaflet på billedet havde jeg forleden med min datter fra Cafe Norden. Vi er ALDRIG inde i Kbh, og det tager ellers kun 5 min på cykel. Så selv om man bor i Kbh er det ikke ensbetydende med at man dyrker byen. Jeg savner den nu heller ikke, føler ikke jeg kan følge med når jeg står inde i midten mellem Teen agere og turister. Til gengæld så elsker jeg broerne og bruger meget tid på alle 4!

    SvarSlet
  2. Det var lidt pudsigt. Og nej, det er nok ikke så ofte at man bare stopper op og observere, byen fylder meget :)

    SvarSlet