torsdag den 5. september 2013

Sunwing, Lollo og Bernie...

Vi havde taget turen til det obligatoriske sunwing hotel med Lollo og Bernie, det så godt ud på billeder, og meget børnevenligt. Min første tanke var faktisk at de det Lolle og Bernie nok ikke ville spille en rolle, og at vi i øvrigt ikke havde brug for alle de forskellige muligheder der var for at aflevere vores børn til diverse lege..
Noget af det måtte jeg sande ikke var korrekt.
Lollo og Bernie var et KÆMPE hit, børnene lyste helt op når de kom og det falmede ikke ugen over.
Vi havde ikke behov for at aflevere børnene, men en af de sidste dage var der noget skattejagt den store nok trods alt havde syntes var sjovt, men vi hyggede i poolen, på legeplads kølede af på værelset og nød tiden sammen, men havde man haft 2 uger kunne en aktivitet eller 2 godt have været en mulighed.

Om aftenen var der bamseshow, mini disko og Lollo og Bernie - en perfekt afslutning på dagen, ungerne elskede det og vi sad og fik en afslappende drink imens - med vores all inclusive var der nok af drinks til os og børnene at vælge imellem. 

Maden på hotellet var okay, men blev mest brugt til "bare" at blive fodret af, de gode mad oplevelser fik vi uden for hotellet, men med trætte børn det knap gad spise så var det nu meget rart.

Vi havde en fantastisk tur, og de shows guiderne lavede (dem vi så) var i høj klasse og underholdende. Vi overvejer klart sunwing med Lollo og Bernie igen til næste ferie med ungerne..

Ps skal nok vende billedet når jeg får tid ;)
- nu banker hverdagen på og jeg er retur på job.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar