søndag den 16. juni 2013

Grænseoverskridende .... På tur med "fremmede" mennesker.

I går var en grænseoverskridende dag, jeg kørte fra Sjælland til Jylland sammen med 2 voksne og 3 børn jeg ikke havde mødt før, for at mødes med ca. 8 andre voksne + børn vi heller aldrig havde set...

Hvorfor tænker du???

Der var en gang....
En hjemmeside som hed Minmave, der var der en gruppe med kvinder som ventede barn samtidig med mig - årene gik og nu er vi ca 40 kvinder der har fundet hinanden på facebook hvor vi deler så godt som alt. Jeg har nævnt dem før ;)

Vi startede lørdag med at blive hentet, og kørte 3 voksne og 4 børn afsted til Jylland - ca 2 timer og så var vi der.
Vi mødtes med de andre i madsby legepark hvor vi fandt et godt bord med udsigt til legepladsen. Her plantede vi os, med kaffe, kage, pasta salat, pølsehorn pizzasnegle, frugt og drikkevarer.. Og sikkert meget mere :)
Stemningen var god fra start til slut, vi hyggede og grinede og børnene drønede rundt og legede - enkelte gange kiggede vi lige op og vinkede og gav thumbs up til vores legende børn ha ha - vi kørte med toget og sejlede med båd, og besøgte gederne.

Jeg tog afsted med følelser der spændte fra nervøsitet, skrækslagende, spændt og glæde - alt i alt en grænseoverskridende ting.

Så snart jeg satte mig ind i bilen forsvandt de første følelser af nervøsitet, og da vi kørte ind på parkeringspladsen føltes det hele næsten naturligt - da vi kom hen til de andre forsvandt al nervøsiteten og det hele føltes så naturligt, det var jo mennesker jeg "snakkede" med hver dag og det kunne jeg mærke.

Min søn elskede at lege med de andre selvom han ikke kendte dem, og han glæder sig allerede til næste år.

Jeg er glad for at jeg tog springet, og elsker min gruppe og vores sammenhold endnu mere nu :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar