fredag den 16. november 2012

Ændring i samtale emner.... Og div.

Først undskylder jeg at bloggen har stået lidt stille, men jeg har haft mange emner i hovedet, og for mange til at få dem ned og formuleret...

I dag tager vi lige en lille "hyggelig en"
(Hvis man er lidt sart, så undskylder jeg på forhånd)

Hvis I har børn, har I så lagt mærke til hvordan de emner man drøfter har skiftet karakter..?
Før vores børn snakkede vi f.eks aldrig om afføring... Og snakker vi med nogle uden børn siger de ofte, at det bliver aldrig et emne der lige ryger over middagsbordet... Men det gør det! (Ja ja der er selvfølgelig nogen der aldrig gør)
Når det første barn bliver født følger man nøje med i bleerne - hvor mange, hvor fyldte, og hvilken farve.. Jeps det er faktisk meget normalt..
Senere begynder man at drøfte hvis indholdet ser suspekt ud - hvad har han spist, er der tænder på vej (jeps tænder og rød mås hænger sammen) er han ved at blive syg osv osv.

Når børnene er endnu større kan det være helt normalt lige at slynge ud "hey det han lavede igår var altså lidt tyndt"... Og man får et helt normalt svar tilbage fra manden (som spiser morgenmad med den lille) "okay, så må vi lige være obs!"

Det lyder nok lidt klamt for nogle, men er sikker på at mange børnefamilier kan nikke genkendende til det :)

God dag derude ;)

2 kommentarer:

  1. Hi hi hi hi, ja det er utroligt hvor hurtigt ens grænser rykkes! Forestil dig så at den lille familie består af 2 vuggestuepædagoger ;) Så går det helt galt ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ha ha ja det kan jeg forestille mig :) her heder det trods alt kun puha - og ikke lort ;)

      Slet