lørdag den 24. november 2012

Indlæg nr.100

Så nåede jeg op på 100 indlæg - ikke dårligt synes jeg selv :)
Jeg takker alle jer der læser med - jeg håber at I stadig hænger på :)

Jeg har lige afsluttet sæson 2 af serien Awkward - en ganske underholdende serie, hvor hovedpersonen får mig til at tænke lidt.
(Tag ikke fejl, det er en helt igennem "ligegyldig" serie - men GOD)

Pigen i serien har en blog, til at starte med er den hemmelig, men på et tidspunkt offentliggør hun den - dog uden at tænke på alle de tidligere indlæg hun har skrevet.. Før hun gjorde den offentlig havde hun mest brugt den som en dagbog. Jeg kan godt følge hende, for selvom min blog er "åben" så er jeg anonym, og det er ikke alle der kender mig, der kender min blog. Dog er jeg privat nok til ikke at bruge min blog som en dag bog - helt.. Det har jeg min bog til....
Hun siger på et tidspunkt i serien, at nu går alt godt - så hun frygter hvad der vil ske - det kender jeg godt... Hvis man er opvokset med at tingene altid ramlede ned bedst som man havde det godt, ja så frygter man nok lidt hvad der vil ske, når man sidder og er 100 % lykkelig. Jeg er dog kommet over på den anden side, og er sikker på at al min lykke er fortjent :)
Der er også en masse andet i serien som ikke passer på mig - men jeg kan ikke lade være med at føle lidt med denne stakkelt forvirrede pige - og jeg venter spændt på sæson 3...

Nu vil jeg nyde resten af min aften - ungerne er puttet og manden er på job, så nu skal benene smækkes op og tv'et tændes... igen ;)

God weekend derude....

2 kommentarer:

  1. Tillykke med nr 100! Det er en stor dag, og det er lang tid ens blog har fulgt en når man runder de første dobbelt 00'er.

    SvarSlet
  2. Tak :) ja det er lidt vildt - og den blev en større del af mig en forventet :)

    SvarSlet