tirsdag den 26. marts 2013

At finde sin plads.

Jeg har nu været i samme branche siden 2005 - i forskellige stillinger og forskellige lokationer.
Da jeg startede i 2005 var planen klar, elev først så rådgiver, måske specialist efter det.
I 2008 mere præcis 15.09.2008 kom beskeden om at min elskede arbejdsplads var spist op af finanskrisen, men reddet af den store Nykredit. - det var starten på noget helt nyt!
Det første stykke tid gik med blandede følelser, hurra vi overlevede, og aaaaargg jeg vil ikke være Nykredit sælger!
Forskellen var stor imellem vores 2 verdener, men vi gjorde den størrer.
Nu 4-1/2 år siden (wow er det SÅ længe...???) er vi mere ens, vi har nærmet os de ting der var så vigtige for vores gamle arbejdsplads. - Men jeg har stadig ikke fundet min plads. I forbindelse med opkøbet er vi alle blevet små brikker der gang på gang bliver flyttet på så puslespillet går op - hver gang har jeg forsøgt at forlige mig med min nye rolle, dog uden at føle mig 100% på plads.
6 mdr. efter sidste skift åbnede der sig en mulighed for at komme tilbage til min gamle lokation i en ny stilling, jeg tænkte YES det er det her jeg skal. Men jeg fik ikke stillingen, og gik helt i sort- hvad skulle jeg så nu??
Jeg besluttede at få det bedste ud af hvor jeg er, give den gas og skabe noget fantastisk.
Kun 2 uger efter denne åbenbaring ser jeg et stillingsopslag, som skriger at jeg skal søge det - stadig internt i Nykredit, for face it- jeg bliver her sku nok til jeg er gammel og grå.
Men er det så der jeg skal være ? Er det min endelige plads ?
Jeg forventer ikke at finde en stilling hvor jeg skal sidde de næste 40 år, men håber snart på at sidde på en stol hvor jeg føler mig inspireret til at udvikle mig.

1 kommentar:

  1. Held og lykke med det! Livet er for kort til sure job, hvor man kun er af nød, ikke af lyst

    SvarSlet