mandag den 5. august 2013

LCHF-det "nye" hit..

Jeg kan lige så godt sige det med det samme, det her bliver ikke et "hvor er det fantastisk" indlæg..
- jeg har læst og forstået grund principperne, og kan dybest set også sagtens se en masse fornuft i det, jeg kommer bare aldrig til at leve sådan.. Jeg kommer ikke til at undvære ris pasta og bløde boller, men i min hjerne må man spise alt med måde.
Jeg bliver mega provokeret når opskrifter hedder fiskefilet med pomfritter, og opskriften på pomfritter består af selleri eller andet som overhovedet ikke smager i nærheden af pomfritter, når kartoffelmos består af blomkål osv osv...
Det er fint med alternativer, men så kald det det...

MEN det jeg vil tag med mig i mit liv, er mindre sukker, færre kulhydrater, og mere fedt... Forstået på den måde, at jeg tror man er blevet for fedtforskrækket..! Jeg kan læse mig frem til, at opskrifter med mere fedt mætter mere, og hvis det mætter mere spiser man mindre..på den måde bør det stadig være muligt at holde kcal forbruget lidt nede, men uden at lide nød, og samtidig måske også elske maden mere..
Jeg skal ikke tabe mig mere, som sådan, men jeg skal bestemt heller ikke tage på, så jeg prøver generelt at undgå kager og slik, og tænker over hvad jeg spiser, men med nogle ting skal jeg nok til at genoverveje.. I dag havde vi rester af madpandekager oksekød mm. Jeg havde 1 pandekage tilbage, men massere af fyld, før ville jeg nok kun putte en smule i min pandekage og lege at jeg blev mæt, for derefter at få proppet andre mærkelige ting i hovedet inden sove tid.. I dag fyldte jeg den med alt kødet  og godt med creme fraise, følte mig ret mæt i forhold til dagen før hvor jeg spise 3.. Så mindre brød i dag, ikke dårligt :) spise lidt koldskål med massere af müsli, det er sikkert heller ikke helt sundt, men alternativet havde været kammerjunker, så tror stadig det var et bedre alternativ. 
Jeg har lige afsluttet dagen med et stykke ristet rugbrød med en god skive ost på.

Det kan godt være man kan smide en masse kilo og få en masse overskud ved at gå over til lchf eller paleo mm, men personligt er det bare slet ikke mig.. Men det skal jo ikke stoppe en fra at hapse opskrifter eller tanker og ideer.. :)

Ønsker man at lære mere om LCHF se opskrifter mm så bør man tjekke www.madbanditten.dk 

Her vil der fortsat være kager med mel og sukker, boller fyldt med hvedemel, andre "farlige" opskrifter :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar