mandag den 8. juli 2013

Børn af den teknologiske verden

Hvor mange gange hører man ikke at nutidens børn ser for meget tv og spiller for meget computer ? De beskyldes for ikke at kunne bruge deres fantasi og for at være for stille siddende.
Vi er en teknologisk familie, vi elsker vores tv, iPad, iPhones og vores computer, ja vi har sågar robot støvsuger og robot gulvvasker.
Men det betyder ikke at vi ikke kan bruge hele dagen i haven, gå eller cykle ture, oh det betyder slet ikke at vores børn har mistet evnen til at lege - i går var et meget klart billede på dette:

Børnene havde været på besøg hos deres farmor, og kl.13 kom de hjem - har havde vi i forvejen hentet mandens gamle LEGO fra loftet og havde samlet 80 % af et stort sørøver skib (læs de sidste 2 timers børnefri blev brugt på at samle LEGO) - alt foregik selvfølgelig udendørs.
Den store dykkede straks ned i lego'et og forsvandt i hans egen verden - han fandt hurtigt nogle ting han kunne bruge og hans LEGO mænd kom på sejltur og køretur rundt i haven og op på legetårnet hvor de holdt fødselsdag.
Den lille begyndte at bygge huse og med lidt hjælp (er kun 2) fik han også brugt timer på det.
Dagens leg var afbrudt af lidt vand leg, aftensmad og er aftenbad - men al tid i mellem gik med lego'et, det var det sidste den store legede med inden han gik i seng, og det første da han stod op :)

Intet tv telefon eller lign. Bare ren lækket sommer hygge med fantasien i højsæde.
Elsker sommer bare lidt ekstra :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar