søndag den 12. maj 2013

Luftige kager

Så fik jeg knækket koden med hvordan mine bunde ikke bliver tunge og bastante.
Jeg læste et tip på nettet om at sørge for at æg og sukker ikke var iskolde, men evt  ligge æg i lidt varmt vand, og forsigtigt varme sukker lidt op uden det smelter.
Derudover så sørgede jeg for at piske æg og sukker længe, og kun vende de tørre ingredienser i.
Egentlig let og lige til :)

Har lige bagt en ny strawberry sponge  cake som ligger i fryseren indtil den lille fylder 2 på lørdag <3

2 kommentarer:

  1. Jeg har en opskrift, som er rigtig god, hvor man starter med at piske æg og sukker over vandbad, indtil det begynder at tykne, og så pisker man videre uden vandbad i 2 minutter. Det giver nogle meget luftige bunde :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er jo lidt samme princip - her tror jeg mest at det der gjorde min store forskel var at jeg vendte mel mm i og ikke rørte rundt :)

      Slet