Ca.30 små/alm muffins.
Ovn 175 grader (varmluft)
Ca 22 minutter.
19,5 dl mel
6 tsk bagepulver
6 tsk kanel
1-1/2 tsk salt
Blandes i en stor skål.
600 g usaltet smør(jeg brugte dog alm saltet) stue temp.
3 dl brun farin
6 dl sukker
Piskes luftigt
3 dl mælk
3 dl frisk presset appelsinsaft
6 æg
Hældes i smør/sukker blandingen og piskes videre.
De 2 skåle blandes forsigtig sammen, her må endelig ikke røres for meget, kun lige så det hænger sammen.
6 store gulerødder rives fint, og vendes i blandingen sammen med fintreven skal af 3 appelsiner.
(der er i den oprindelige opskrift 6-1/2 dl hk valnødder også, dem har jeg udeladt)
Til opskriften hører appelsinmascarpone som pynt, jeg tror der findes noget lidt bedre, så den opskrift må I have tilgode :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar